Mi ez az egész?

A Pesti jam megszervezését már több, mint egy éve tervezzük, ám mostanra sikerült csak annyira letisztítanunk a koncepció részleteit, hogy konkrét eseményt tudjunk szervezni! Kezdetektől az a célunk, hogy az örömzenélést ötvözni tudjuk a közönség számára is szórakoztató populáris dalokkal. Az egész valahol félúton van egy underground Jam Session és egy arénás popkoncert között. Lesznek improvizatív részek, szólók, rögtönzött vokálok, ám mégis konkrét dalokat játszunk el, amiket a nagyérdemű is jó eséllyel ismer. Tehát Beatles-től Ed Sheeran-ig bármi előfordulhat!

A dolog nagy előnye, hogy nem boncolgatunk egy témát fél óráig, fenntartjuk az izgalmat, illetve a változatosságot. Hátránya viszont (a zenészek számára), hogy némi előkészülést (és/vagy rutint) igényel – bár ez magára az improvizációra is igaz -. A dalokat általában egy énekes vagy/és egy a dalt biztosan tudó hangszeres vezényli le, hogy mindenki egyben maradjon. Ha sikerül, akkor pedig mindenki iszik egy sört….Ha nem, akkor azért…

Ki vehet részt rajta?

Bárki! Biztosan állíthatjuk, hogy akár játszani jönnél, akár hallgatózni (vagy esetleg mindkettő), jól fogod magad érezni. Ezen rendezvényünk is azt tűzi ki céljául, hogy az igényes élőzenére vágyók megtalálják a számításaikat, a zenészek pedig inspirálják egymást, barátkozzanak egymással, tehát közösséget alkossanak, alkossunk. 🙂 Az esemény jó kikapcsolódásnak ígérkezik, mind a zenészek, mind pedig a közönség számára.

Amennyiben zenészként szeretnél a Jam-en részt venni, kérlek küldj egy rövid emailt az info@acousticproject.hu emailcímre!

Mikor és hol?

A következő alkalmat 2017. április 27-én tartjuk, a budai Prositban! Jó idő esetén teraszban, rosszabb helyzetben pedig beltéri kocsma hangulatban reménykedhettek! Tehát találkozzunk a Móriczon, ahol Mi várunk benneteket, a helyszín nyújtotta kedves kiszolgálásról nem is beszélve.

Tehát április 27-én, a megérkezés, és az első sör legurítása után, 19:00-kor fogunk kezdeni, aztán meglátjuk, meddig tart a rock’n’roll! A Facebook eseményt itt találjátok, mi pedig hétről-hétre új infókkal fogunk jelentkezni. Szóval kövessétek az eseményt, nehogy lemaradjatok valamiről! A jam-et pedig online tervezzük streamelni, hogy irigykedhessenek, akik nem jöttek el 🙂

Jam és beszélgetés kifulladásig

 Végezetül pedig az esemény linkje még egyszer:

https://www.facebook.com/events/1939258422971317/Iratkozz fel!

Ha szívesen értesülnél új bejegyzéseinkről likeold facebook oldalunkat, vagy iratkozz fel az e-mail címdeddel!