A blog célja

Célunk egy olyan blog létrehozása, ahol a zenészek nem csak egymás közt, de a közönséggel is megosztják tapasztalataikat, véleményüket. Ehhez minden segítség jól jön! A zene életünk egyik legfontosabb lételeme, meghatározó csaknem minden ember számára. Ezért fontos, hogy közel hozzuk az embereket a zene megértéséhez és a zenészeket a saját mesterségükhöz.

Mit ajánlunk?

Ha találtál valami hasznosat blogunkban – ami számodra segítség volt –, talán benned is felmerült, hogy szívesen adnál te is valamit cserébe. Mindenek előtt ehhez nyújtunk lehetőséget. A közösségi munka a 21. század talán legélesebb és leghasznosabb fegyvere. Ennek lehetsz te is részese.

Tagsági díj vagy bármilyen más költség nélkül adunk lehetőséget arra, hogy az általad írt tartalmak blogunkban megjelenjenek. A te posztjaid azonos feltételek mellett kerülnek majd megjelenésre, mint akármelyikünk bejegyzései. A közzétételt követően a bejegyzés automatikusan megjelenik majd, mind a weboldal blog részén, mind facebook oldalunkon, ezzel garantálva a publicitást.

Oldalunk keresőkben való jó megjelenéséhez igyekszünk minél többet tenni. Látogatottságunk folyamatosan növekszik, ami a te bejegyzéseid népszerűségét is növeli majd. Kérdéseiddel, ötleteiddel nyugodtan fordulhatsz hozzánk, igyekszünk minél precízebb válasszal segíteni.

Mit várunk el?

Lesznek ésszerű formális követelmények a bejegyzések szerkesztésével kapcsolatban, erről mindig időben fogunk tájékoztatni. Az egyetlen főszabály viszont az, hogy a posztodnak a zenéhez kell kapcsolódnia. Ezen felül szeretnénk elkerülni, hogy a blog átalakuljon reklámfelületté. Cikkeid első sorban közérdekű célokat szolgáljanak, ne saját marketingedet erősítsék. Ez mindannyiunk közös érdeke. Az emberek azokat a bejegyzéseket keresik, melyek hozzáadott információ tartalommal rendelkeznek. Mi ilyeneket szeretnénk szolgáltatni.

Hogy tudsz jelentkezni?

Mindenek előtt, írj nekünk az info@acousticproject.hu emailcímre! Pár mondatban mutasd be saját magadat és írd meg miről szeretnél a blogban írni. Ez lehet személyes, oktató, vagy bármi más jellegű. Minden esetre mindkettőnk számára fontos támpont lesz a továbbiakban. Szívesen fogadunk minden lelkes érdeklődőt és igyekszünk a lehető legtöbb ember számára felületet biztosítani. Ezután tájékoztatni fogunk azokról az alapvető szabályokról, amiket mindkettőnknek be kell tartania ahhoz, hogy a blog jól működhessen.

Írj és blogolj!  –>  info@acousticproject.hu