Calidora

Calidora és az Acoustic Project

Calidorával már 2013-ban is voltak közös fellépéseink. Mióta ismerjük ígéretes tehetségnek tartjuk, aki nem csak előadóművészként, hanem dalszerzőként is megállja helyét a nagyvilágban. Remekül énekel és gitározik. Ritka azon énekesnők sora, akik dinamikus kíséretet tudnak gitáron előadni, de ő közéjük tartozik.

Egy valódi Taylor Swift rajongó veszett el benne, és nem is olyan mélyen. Műsoraiban gyakran megszólalnak az itthon többé-kevésbé ismert Swift és Ed Sheeran számok. Szerencsénkre pedig ő is az Acoustic műfaj szerelmese. Szóval figyelem: Taylor Swift covert kérni ér!

Karrier

Calidora az évek folyamán legkedvesebb barátaink egyikévé vállt. Reméljük zenéje egyre több emberhez ér el a közel jövőben. 2015-ben írta meg az In My Mind című szám szövegét  korrekció a művésznőtől:  nem csak szövegét írtam, hanem az egész vokált baszki :’D – , melyet a fonogram díjas Vekonyz-vel szerzett. Ebben az évben tehát sokat hallhattuk Calidora hangját a rádióban youtube-on pedig lassan a félmilliós nézettséget karcolgatja. Graturálunk!