Szia!

Üdvözlünk teljesen szubjektív tehetségkutatónkban. Miért szubjektív? Mert nekünk kell garantálnunk a felvételeink minőségét, tehát a nálunk jelentkező fellépőket saját belátásunk szerint rangsoroljuk, és hívjuk meg. Ezentúl érdemes tudnod, hogy mi élő felvételeket készítünk. Nincs se playback, se videóklipp. A videók egyben – többnyire egy kameraállásból – rögzített felvételek, melyek a külön felvett hanggal szinkronizálva kerülnek nyilvánosságra. Leegyszerűsítve: jelentkezz nálunk – minden nemű részvételi díj nélkül –, és ha kiválasztunk olyan feltételekkel hívunk meg csatornánkra, ami mindkettőnk részéről megéri!

Miért jó ez neked?

Amennyiben kiválasztunk a jelentkezők közül – ez tényleg csak tőled függ -, valószínűleg együtt fogunk dolgozni. Elsősorban készíteni fogunk veled egy jó minőségű felvételt. Ennek hang és képminőségét legfrissebb videóinkon tudod ellenőrizni. Egy ilyen felvétel elkészítése hagyományos körülmények közt nagy költségekkel járna, mi azonban rendelkezünk a felvételhez szükséges eszközök nagy részével, így alacsony költségekkel tudunk jó felvételeket készíteni. Mindezen túl ellátunk saját tanácsainkkal a felvételt illetően, sőt akár hangszeres/énektudásunkkal is hozzájárulunk sikeredhez. Mi így dolgozunk.

Ezután a készült felvételt saját YouTube csatornánkon tesszük közzé. Tehát lesz egy olyan anyagod az interneten, amit büszkén megmutathatsz, ha valaki megkérdezné, hogyan is lehet téged meghallgatni. Továbbá kapsz egy kis reklámot is, hiszen ez egy már működő és folyamatosan növekvő YouTube csatorna. Minél több jó videó kerül fel a csatornánkra, annál népszerűbbé válik az egész kezdeményezés. A visszajelzések pedig pozitívak. Ott leszel az ajánlott videóink közt. Te is reklámozni fogsz másokat, ahogy mások is reklámozni fognak téged. Ez nálunk így működik.

Természetesen facebook oldalunkon is közzétesszük a videódat, hogy olyan emberekhez jusson el, akik már kedveltek minket, és érdeklődnek a hasonló előadások iránt.

Mi ebben az üzlet nekünk?

Először is nézzük meg mit csinálunk:
– YouTube channel –> https://www.youtube.com/c/acousticprojecthungary
– Zenei blog –> http://acousticproject.hu/blog
– Facebook oldal –> https://www.facebook.com/acousticproject.hu/
 -Akusztikus zenei produkciók, tehát koncertek
Amit látsz, azt 2015 novembere óta hoztuk létre. Csatornánkon szeretnénk közös live covereket készíteni, minél több, általunk tehetségesnek vélt vendéggel. Ez biztosítja csatornánk változatosságát. Ehhez lehetőleg népszerű slágereket választunk ki, hogy ezen keresztül is többen találjanak ránk!
Mi egy magyar tehetségekből álló YouTube csatornát szeretnénk felépíteni, ami világviszonylatban is megállja a helyét. Szeretnénk, ha videóink nem csak a magyar, de a külföldi közönséget is kielégítené. Amennyiben a nézettségünk elérné a nagyobb csatornák nézettségét, bevételt is szerezhetnénk a csatornából. Ennek a pénznek egy részét szeretnénk visszaforgatni a projektbe, a maradékot pedig saját belátásunk szerint használnánk fel. 
Egy fajta brandet építünk fel. Ehhez mindenki hozzájárul, aki valaha szerepelt az általunk feltöltött videókban. Biztosak vagyunk benne, hogy csatornánk népszerűsége napról napra emelkedik, ezáltal egy idő után elérjük azt a szintet, hogy profitot is fog termelni.

Mit garantálunk vendégeinknek:

– Ha eljössz YouTube Guest-nek, készül veled két darab full hd minőségi videó, rendesen felvett és megkevert hanggal. Ez neked nagyjából fél napi program. (nekünk 1,5 nap)
– Természetesen a munka közbeni evést-ivást mi álljuk.
A két felvett dal egyikét te választhatod, a másikról együtt egyezünk meg.
– A két felvételt saját csatornánkon tesszük közzé
Ha van saját youtube channeled/honlapod/elérhetőséged, amit reklámozni szeretnél, kitesszük a videó leírásában
Honlapunkon feltüntetünk vendégeink közt egy képpel, és egy bioval. Így az interneten is könnyebben találnak rád.

Amit elvárunk:

– A felvétel napján már tudd a két megbeszélt dalokat, és arra alkalmas állapotban (ne full másnaposan) érkezz a felvételre.
– Amennyiben te is büszke leszel közös munkánk eredményére, próbáld meg a felvételt minél több emberhez eljuttatni. Így egymást népszerűsítjük.

Hogyan tudok jelentkezni?

  1. Küldj egy rövid bemutatkozást magadról, melyben mesélhetsz magadról és céljaidról a zenével. Mindehez csatolj valamilyen – akár telefonnal felvett – hanganyagot, amin hallgató vagy.  Email: info@acousticproject.hu
  2. Kedveld oldalunkat facebookon: itt, és oszd meg, hogy barátaid is lássák.
  3. A fenti két pontot teljesítők közül időnként kiválasztunk valakit, akivel dolgozni fogunk.