Esküvői zenekarok és mi

Kezdjük is azzal, mikor érdemes minket választani, és mikor nem. Mi nem árulunk zsákba macskát. Rengeteg esküvőt megjártunk már, és tudjuk, hogy mit tudunk nyújtani: igényes, minőségi, hangszeres élőzenét. Műsorunkat mindig alkalomra szabottan, a násznép igényeit szem előtt tartva alakítjuk. Repertoárunkban nem csak örökzöldek, hanem nagy számban fiatalos, mai slágerek is megtalálhatóak. Nem célunk, hogy beálljunk a lakodalmas zenekarok hosszú sorába, sokkal inkább olyan dalokra törekszünk, amit nem csak táncolni, de hallgatni is jó!

Vendégváró zene


Egy esküvőn annyi teendő akad, hogy szinte lehetetlen mindennel időben elkészülni. Egyszercsak megjelenik az első vendég, majd szépen sorban mindenki betoppan. Az első pillanatok mind a násznép, mind a szerelmes pár hangulatában kulcsszerepet játszanak. Erre az időszakra kifejezetten jó stressz oldó a kellemes kis háttérzene.

Zene a vacsora alatt


Legyen a vacsora svédasztalos, vagy ülő vacsora, élőzenére sokkal jobban esik a falat. Többnyire 2×45 perces műsort szoktunk előadni hol modern, hol klasszikus slágerekből. Ez többnyire egy fajta hidat képez az elegáns klasszikus ünneplés, és a hajnalig tartó mulattság közt.

A szertartás alatt


A polgári szertartás kétség kívül az esküvő legszebb részévé tud válni. Mi pedig igyekszünk ebben valódi segítséget nyújtani. Énekkel, vagy anélkül, hangosítással vagy akár teljesen akusztikusan is különleges hangulatot érhetünk el. A szertartás menetétől függően gondolhatunk akár bevonuló zenére, vagy az aláírás, első csók alatt megszólaló dallamokra is.

Milyen zenét ajánlunk?

Repertoárunk többségében külföldi dalokból áll, de bőven akadnak magyar feldolgozásaink is. Legtöbb esetben könnyedén felmérjük a közönség érdeklődését, így a műsor közben is igyekszünk kiszolgálni az igényeket. Bár repertoárunk véges, ajánlat kéréskor gyakran külön kérés, hogy a pár egy-egy kedvenc számát is játszuk el, többnyire a polgári szertartás alatt. Az ilyen megkeresésekre is nyitottak vagyunk, azonban ezt minden esetben előre szükséges jelezni.

 

Saját YouTube csatornánkon több feldolgozásunk is meghallgatható, de gyakori kérés, hogy a pár élőben is szeretne meghallgatni bennünket, ennek szintén igyekszünk a lehetőségek szerint eleget tenni. Ahogy YouTube csatornánkon is látszik akár több formációt (szóló, duó, trió) is tudunk ajánlani, melyből a megrendelő saját igényei szerint, kedvére választhat.

A hangosításról

Már említettük, hogy mi az akusztikus, élőzenei hangzást helyezzük előtérbe. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy csak hangosítás nélkül lépünk fel, sőt… Saját felszerelésünk kiválóan alkalmas, mind beltéri, mind kültéri rendezvények hangosításra.

Amennyiben a helyszín adottságaiból kifolyólag nincs áramellátás, de még is lenne szükség hangosításra, ez szintén megoldható. Továbbá a pohárköszöntők, a ceremónia mester, vagy a szertartás vezető kihangosítása is kivitelezhető. Ezek a dolgok mind megbeszélés tárgyát képezik!