Következő epizódunkban úgy döntöttünk, áttérünk egy picit interjúsabb vonalra. A Kazinczy és a Dob utca sarkán (a bulinegyedben) található a Méter Bár, ahol már én is többször megfordultam. Szerencsénkre a vezetés itt is a live music mellett tette le a voksát. Kérdéseinket Kapolyi Péter üzletvezetőnek tettük fel, s ő készségesen válaszolt:

Mióta létezik a hely ebben a formájában, mióta foglalkoztok az  élőzenével, mi a célotok vele?szerintetek ez miért jó?

– Mi 2015.júniusa óta üzemeltetjük a helyet. Élőzenével ettől az évtől kedveskedünk vendégeinknek. Célunk, hogy még izgalmasabb és meghittebb hely legyünk,ahová szívesen térnek be fiatalok és idősebbek egyaránt. Az emberek alapvetően szeretik ha valamilyen élő produkció részesei lehetnek. Az első tapasztalatok alapján ez beigazolódni látszik.

_SMF6371

Az élőzene mellett mi a profilotok, miért érdemes titeket választani?

 – Kiváló ital és koktél választékunk mellett, a városban egyedülállóan, csak nálunk lehet házi készítésű,különleges ízesítésű húsgolyókat kapni,melyeket különféle mártásokkal kínálunk. Rangos sporteseményeket kivetítőn közvetítünk. Hétköznapokon Szabó Gergő, aki egy kiváló fiatal tehetség vagy Makó Béla az „öreg motoros” játsszák a jobbnál-jobb akusztikus dalokat. Hétvégén pedig lemezlovas garantálja a jó hangulatot.

Kiknek ajánlanád magatokat?

– Lényegében bárkinek, aki egy kis újdonságra vágyik. Mint ahogy mondtam,a városban csak nálunk lehet ilyen speciális elkészítésű húsgolyókat kapni.Aki betér hozzánk,már az elején érezheti a hely kiváló atmoszféráját.

_SMF6365

Mikor, és milyen zenei események lesznek nálatok a közeljövőben?

– Tavasszal szeretnénk zenekari előadásokat, esetleg duó vagy trió produkciókat. Ezenfelül Soul/Jazz esteket is tartani fogunk.

 

Szerinted milyen az élőzene helyzete Budapesten, és milyen irányba mutat?

– Véleményem szerint, sajnos egyre kevesebb üzemeltető fordul a zenészekhez,pedig semmilyen lejátszóról szóló zene nem adhatja vissza azt a hangulatot, amit élőben hallgathat meg.

Tehát akkor, aki teheti, csekkolja a helyet, és a húsgolyókat! Köszönjük az interjút Péternek!

 Iratkozz fel!

Ha szívesen értesülnél új bejegyzéseinkről likeold facebook oldalunkat, vagy iratkozz fel az e-mail címdeddel!


Hozzászólások