Miért Gabe Bondoc?

Furcsa is lenne, ha nem írnánk a kedvenceinkről, nem? Ha valaki megkérdezi tőlem ismerek-e olyan embert akinek a tehetsége a youtube-ból lett ismert milliók előtt, akkor Gabe Bondoc neve ugrik be először. Nem is azért, mert ő lenne a leghíresebb zenész a youtube-on. Egyszerűen csak ő volt az első akit megismertem. Ezért most úgy gondoltam legyen itt is Gabe az első posztom!

Ki ő?

Túl sok mindent azért nem tudunk róla. Minden esetre 2006-ban kezdte az első feldolgozásait feltölteni a youtubera. Szerény srácnak tűnik, hiszen a mai napig még wikipédia oldala sincs. Van cserébe közel 57 milliós nézettsége a youtube-on. Csinált két EP-t, – ezt magyarul középlemeznek hívják, de még senkit nem hallottam, hogy ezt mondja nekem – 2006-ban, illetve 2007-ben, majd 2010re saját lemezzel állt elő.

A játékáról annyit, hogy ügyes. Jó hangja van, és valójában ebből is él. Amit gitáron játszik az egyszerű, de kifogástalan. Szerintem remekül elkapja, hogy mihez hogy kell hozzányúlni. Remek feldolgozásokat készít. Hallgassátok ti is 🙂Iratkozz fel!

Ha szívesen értesülnél új bejegyzéseinkről likeold facebook oldalunkat, vagy iratkozz fel az e-mail címdeddel!


Hozzászólások