Mert ő maga sem lett az. Sokan születünk nagy tehetséggel megáldva, ám ezeket kamatoztatni is kell, az pedig nagyon kevesünknek megy jól.

Nyilván mindenkinek vannak hatalmas művész barátai, akik nagyon jók abban, amit csinálnak, de sajnos ugye ebből nem lehet megélni, meg el is vannak nyomva. Az esetek 90 százalékában azonban csak arról van szó, hogy delikvensünk életében nem írt egy emailt, vagy emelte fel a telefont karrierjének előremozdításának érdekében. Ha valahova elhívták mondjuk zenélni, akkor pedig leginkább elkésett, és/vagy nem viselkedett megfelelően, nem volt korrekt.

Zenész menedzsment

Az önmenedzselés egy nagyon bonyolult és összetett munka. Nem lehet félvállról venni, és folyamatosan dolgozni kell rajta. Az eredmények pedig nem jönnek egyik napról a másikra. EZ NEM ÉRTELMES MONDAT: Én azt gondolom, hogy ma az érvényesüléshez már önmagában nagyon kevés a tudásunk, viszont anélkül nem megy igazán. Szakmailag is képeznünk kell magunkat, viszont ettől még nem mehetünk egy kinyúlt, lyukas pólóban fellépni. Ha mindenre figyelünk (erről a mindenről sokat olvashattok itt a blogunkban), akkor előbb-utóbb be fog érni munkánk, és tényleges sikerre (pénzre,elismerésre) tehetünk szert.Az viszont tény, hogy ehhez mindenképp évekre lesz szükségünk, ha nem is évtizedekre.Iratkozz fel!

Ha szívesen értesülnél új bejegyzéseinkről likeold facebook oldalunkat, vagy iratkozz fel az e-mail címdeddel!


Hozzászólások