A zenekar: Hét Hat Club

Üdv nektek! Első akusztikus koncert beszámolónkat olvashatjátok most tőlem. A zenekar pedig, aki a merényletet elkövette: a Hét Hat Club. Saját bemutatkozásuk szerint: ,,international swing and jazz band”. Annyira nemzetközi, hogy a fellépésen, amire eljutottam a tagok a következők voltak:

  • Valentin Desmarais (FR) – Saxophone
  • Zak Misri (US) – Guitar & Vocals
  • Tony D’Erchie (IT) – Guitar
  • Balázs Fischer (HU) – Bass

Szóval a zenekar mind a négy tagja más és más országból érkezett. Tehát bár főként Budapesten játszanak, mégis mind más zenei múlttal rendelkeznek, ami szerintem érződik is a produkción. Remek, szívonalas és rendkívül érdekes zenét játszanak, mindezt Gispy Jazz stílusban. A klasszikus formációkkal szemben, itt a szaxofon egy kicsit még ízesebbé teszi a muzsikát. A fellépések során gyakran hoznak vendégeket, ami tovább színezi a műsort.

A helyszín: Massolit Books & Café

A koncert a nagy diófa utcában volt, ,,Massolit Books & Café nevű, eddig számomra ismeretlen helyen. A hely legnagyobb hátránya, hogy sör nem kapható, cserébe kapunk egy hangulatos teázót, tele könyvvel. A koncert érzésre kicsit hasonlított az amerikai Tiny Desk sorozathoz.

Egyébként, ahogy a nevében is benne van inkább könyvesboltként üzemel. Többnyire angol nyelvű könyveket lehet találni, egészen nagy választékban. Amennyiben még ez se lenne elég, bakelit lemezeket is találunk. Esténként pedig könyvklubokat és koncerteket tartanak. Sajnos eléggé hely szűkében vannak, nagyjából 25-30 ember fér el maximálisan. Viszont a hangulat jó volt, érdemes egyszer-egyszer ellátogatni!Iratkozz fel!

Ha szívesen értesülnél új bejegyzéseinkről likeold facebook oldalunkat, vagy iratkozz fel az e-mail címdeddel!


Hozzászólások