Hogy is kezdődött?

1990-ben született, zenész családba. Édesapja a híres-neves Bojtorján együttes alapítótagja. Ez a Bojtorján az amerikai A Country zenén alapuló dallamvilágot hozott a magyar zenébe. Kifejezetten sokat játszottak külföldön, így édesapja révén az ő zenei ízlése is elég sokrétűvé vált. Gitáros apa okán mindig volt hangszer a háznál. De csak 2004 tájékán szegődött el Légrády Péter művész úrhoz – a 100 folk celsius gitárosához –, hogy adja át tudását. Ez volt az első lépés a zene felé.

A szájharmonikát már egész fiatal korban megszerette. 2005-ben egy koncert után kereste fel akkor még fiatal – na jó, most se túl idős – szájharmonikás mesterét, Zoltai György (Zozót). Innentől kezdve a család – és az egész lakótelep – legnagyobb örömére folyamatos, véget nem érő harmonika gyakorlás kezdődött.

Zenei pályafutás

Az első banda már szintén egy slágerfeldolgozásokra alapuló törekvés volt. Azonban az erős kezdés után a próbálkozás kudarcba fulladt, mindenki más útvonalon haladt tovább.

Az első komoly zenekar, amiben hallani vélhettük a Nyughatatlan volt. A zenekar akkoriban még csak bontogatta saját szárnyait / számait, és főleg 60-as évek rockabilly illetve Johnny Cash feldolgozásaival próbált kitűnni a bandák sorából. Jól ment, sokszor került a színpadra olyan nevek előtt, mint Tankcsadpa, Paddy and the Rats.

Kaszab Tibor úr segítségével minden kedden jam session-öket tartottak egy Polo Pub nevezetű helyen. Ott azonban a repertoár inkább a 90-es évekig tartott és csak néhány mai sláger került a műsorba.Ezt követően csatlakozott a Funplugged projekthez Szabó Gergő kapcsán.  A Funplugged esetében viszont céllá vált, hogy a rádióban ma hallható zenék feldolgozása a projekt velős részét adja ki.