Bogyó a gitármánia színpadán

Mai napig emlékszem, hogy ismertem meg ezt a különleges lányt, és bizony kevés embert ismer meg az ember ennyire a karriere elején. Bogyó úgy döntött, hogy megtanul gitározni, éppen ezért jelentkezett a gitármánia táborba . Szerintem a XV. táborban találkoztunk olyan 2009 tájékán. Arról fogalmam sincs a gitártanulással mi és hogy történhetett, én már csak Gereben Zita énekóráján csöppentem a történetbe.

16 éves, ha volt ez a lány. Igazából azt sem tudom én hogy keveredtem oda, akkoriban hangomat sem lehetett hallani, ha éneklésről volt szó. Viszont arra emlékszem, hogy ez volt az első alkalom, mikor Bogyó mikrofonba énekelt. Fogalma nem volt, hogy kell a mikrofont tartani, kicsit talán zavarban is volt, de mégis csodálatos volt az egész. A produkció után végtelennek tűnő csend támadt, senki sem tudta hová tenni, ami történt. Én pedig örültem, hogy ott lehettem. Micsoda tehetség! Majd egy későbbi énekóra után közös kedvencünkről, Brian Setzerről kezdtünk el társalogni. Itt kezdődött a barátság.

Bogyó és a Zene

A tábor óta Bogyó élete összefonódott az énekléssel. Gereben Zita tanítványa lett és számos zenekarban megfordult már. Még mindig egy fiatal, de rendkívül tehetséges énekesről beszélünk. Azt hiszem sok zenész van, aki megtalálta a hozzá leginkább passzoló műfajt. Bogyó a rockabilly szerelmese. Jópár előadót rajta keresztül ismerhettem meg, és ezt nagyon köszönöm neki. Ilyen volt Imelda May, aki később nekem is nagy kedvencemmé vált.

A gimnázium után Jazz suliban fejlesztette tovább tudását. Jelenleg a Yellow Spots és Killin’ Candy zenekarokban hallhatjátok. Úgy döntöttünk, hogy ő lesz az első énekes, akit meghívunk youtube csatornánkra. Mégegyszer szeretnénk megköszönni a közreműködést!